nya funktioner för ett enklare arbete


09.12.2021

Den har funnits tillgänglig sedan 2019 och redan blivit en oumbärlig rengöringshjälp för många kunder runt om i världen – kombiskurmaskinen Discomatic Bolero. Discomatic Bolero är särskilt uppskattad för sina två utbytbara tankar som gör att användningsområdet kan ändras på nolltid.

Wetroks utvecklare har optimerat 2-i-1-rengöringsmaskinenen med två nya praktiska funktioner:

Miljövänliga skurborstar av PET
Rengöringsborsten är nu gjord av 100 % återvunnen PET. En annan fördel när det kommer till hållbarhet är att borsten slits väldigt lite, vilket förlänger skurborstens livslängd. Den ger som alltid ett förstklassigt rengöringsresultat. Den fina borsten avlägsnar alla typer av smuts utan att lämna rester – till och med från smala fogar.

Extra praktisk är den gröna slitageborsten som fungerar som en referens och indikerar när det är dags att byta skurborste. När den blå borsten är i höjd med den gröna borsten betyder det att det är dags att byta ut skurborsten.

De nya PET-skurborstarna från Wetrok levereras från och med nu ihop med Discomatic Bolero.

Förbättrad hantering av sugmunstycket
En ny patenterad magnetkoppling möjliggör en ännu enklare montering och demontering av den bakre sugskrapan. Även fästet har optimerats. Det går inte längre att lossa sugskrapan av misstag (t.ex. när det kommer i kontakt med dörrkarmar) tack vare förstärkta magneter. Du behöver inte heller lyfta maskinen för att byta sugskrapa – det går nämligen att montera och demontera sugskrapan från sidan hur enkelt som helst.

Ta reda på mer:
Flyer
Video

Rådgivning:
Din kundrådgivare och vår kundservice svarar gärna på alla dina frågor om de nya funktionerna och en eventuell uppgradering.